Edit firmware D3300

All things embedded.
*NO FEATURE REQUESTS*

Re: Edit firmware D3300

Postby westberryfilms » Sun Apr 01, 2018 6:51 am

Sralutan83 wrote:D3300 - no matching model/firmware version were found.
Info - nokon patch:(.
Help for my:)

its 2018 and we have the firmware... so can we get a vlog update or somthing?
westberryfilms
 
Posts: 1
Joined: Mon Mar 05, 2018 12:27 am
Been thanked: 0 time

Re: Edit firmware D3300

Postby Simeon » Sun Apr 01, 2018 6:05 pm

westberryfilms wrote:
Sralutan83 wrote:D3300 - no matching model/firmware version were found.
Info - nokon patch:(.
Help for my:)

its 2018 and we have the firmware... so can we get a vlog update or somthing?

Yes I also want to know why we haven't got what we want... I have spent a lot of time waiting, and time is expensive. hurry up loser developers.
Simeon
Core Developer
 
Posts: 2606
Joined: Wed Nov 30, 2011 6:12 am
Location: Christchurch, New Zealand
Been thanked: 613 times

Re: Edit firmware D3300

Postby manny » Wed May 02, 2018 8:43 pm

westberryfilms wrote:its 2018 and we have the firmware... so can we get a vlog update or somthing?

This youtuber has uploaded some videos of the D3300 purportedly with this hack. https://youtu.be/ZIAAAmsgRZ4
There are 3 other videos there.

I've been using my hacked D3100 a lot and in love with the video results. Thank you coders! I'm working up the courage to patch my brand new (second hand) D3300, but from the reports on this thread so far, it looks like it works without issues.

What does it take for a patch to be promoted from alpha to beta? Is it mainly about reports of it working, or is there a more rigorous testing/verification process? Is the best way I can contribute to simply patch my D3300 and report back what happens?
manny
 
Posts: 5
Joined: Wed May 02, 2018 8:19 pm
Location: Brisbane
Been thanked: 1 time

Re: Edit firmware D3300

Postby Simeon » Wed May 02, 2018 8:48 pm

manny wrote:Is it mainly about reports of it working
Yip... and/or not hearing people say it doesn't work in some edge case..
Simeon
Core Developer
 
Posts: 2606
Joined: Wed Nov 30, 2011 6:12 am
Location: Christchurch, New Zealand
Been thanked: 613 times

Re: Edit firmware D3300

Postby manny » Wed May 02, 2018 8:56 pm

Simeon wrote: Yip... and/or not hearing people say it doesn't work in some edge case..

You heard it from Simeon, folks, the D3300 patch is as good as beta! :grin:
manny
 
Posts: 5
Joined: Wed May 02, 2018 8:19 pm
Location: Brisbane
Been thanked: 1 time

Re: Edit firmware D3300

Postby manny » Sat May 12, 2018 3:08 am

Bit the bullet today and patched by D3300 with no ill effects.
manny
 
Posts: 5
Joined: Wed May 02, 2018 8:19 pm
Location: Brisbane
Been thanked: 1 time

Re: Edit firmware D3300

Postby DSLRJunkie » Fri Aug 24, 2018 2:41 pm

How do you patch that code to the d3300?
im really suprised that there was progress in this hack.
i asked years ago nikon to release some stuff, but the did not :/.
Good that you guys found something.

Edit: Already found it ;).

really hope for more modding on that cam.
DSLRJunkie
 
Posts: 3
Joined: Sun Apr 02, 2017 6:03 am
Been thanked: 0 time

Previous

Return to Firmware

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron